Σύγχρονη Μήδεια στις ΗΠΑ ξεκλήρισε όλη της την οικογένεια και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Σύγχρονη Μήδεια στις ΗΠΑ ξεκλήρισε όλη της την οικογένεια και αυτοκτόνησε

Σύγχρονη Μήδεια ξεκλήρισε όλη της την οικογένεια και αυτοκτόνησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Σέντραλ Βάλει της Καλιφόρνια με την υπόθεση της 23χρονης Άιντε Μέντεζ που σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα ακόμη άτομο, πυροβόλησε τον πατέρα των παιδιών της και μετά αυτοκτόνησε.
Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του ζευγαριού μετά από έναν έντονο καυγά που είχε η Άιντε Μέντεζ με τον πατέρα των παιδιών της τον 33χρονο Εντουάρντο Λόπεζ. Η Μέντεζ σύμφωνα με την αστυνομία έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης, και μάλιστα βιντεοσκόπησε τν εαυτό της στο λάπτοπ της. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από κλήση των γειτόνων και βρήκε έξω από το σπίτι αιμόφυρτο τον Λόπεζ που είε δεχτεί σφαίρες και μαχαιριές, αλλά είχε επιζήσει των τραυμάτων του και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια ώρα άκουσαν πυροβολισμούς από το σπίτι. Εκεί βρήκαν νεκρή την Μέντεζ, τα δύο ανήλικα παιδιά της (ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 χρονών και ένα αγοράκι 3 χρονών) και τον 27χρονο ξάδελφο του Λόπεζ τον Πολ Μεντίνα. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση θεωρείται ένα 7χρονο κορίτσι φίλη των παιδιών που είχε μείνει στο σπίτι της Μέντεζ το βράδυ του Σαββάτου και κατάφερε να ξεφύγει την ώρα του μακελειού. Το κοριτσάκι αναμένεται να καταθέσει μόλις ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ, και η αστυνομία μελετά προσεκτικά το βίντεο που βρήκε στο λάπτοπ για να καταλάβει τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ περιμένουν και τις τοξικολογικές εξετάσεις από το πτώμα της Μέντεζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ