Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα χλευάζει τον Χριστιανισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα χλευάζει τον Χριστιανισμό [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άντι Λίλα προκαλεί για ακόμη μια φορά, αυτή τη φορά όχι υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας» αλλά χλευάζοντας τον Χριστιανισμό και μάλιστα on camera.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Άντι Λίλα προκάλεσε για πρώτη φορά θύελλα αντιδράσεων μετά το γκολ του στο Καραϊσκάκη εναντίον του Ολυμπιακού, σχηματίζοντας με τα χέρια του τον διαβόητο αετό της «Μεγάλης Αλβανίας». Το περιστατικό εκείνο πέρασε τελικά στην Ιστορία και ο Αλβανός διεθνής χαφ συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως, ο πανηγυρισμός αυτός επαναλαμβάνεται κάθε φορά που αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αυτές τις μέρες, ο Λίλα βρίσκεται ξανά στα Τίρανα και κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μια φορά, με διαφορετικό τρόπο. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, δέχθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο που διαμένει από ιμάμη ακραίων πεποιθήσεων ο οποίος άνοιξε μαζί του (σ.σ. και με τον συμπαίκτη του Λίλα στην Εθνική, Αρμάντο Σαντίκου) συζήτηση θρησκευτικού περιεχομένου. Ο ιμάμης μάλιστα φρόντισε να καταγράψει όλη την κουβέντα και με κάμερα, κοινοποιώντας τη live στο facebook...

Ο Λίλα δείχνει να απολαμβάνει την συνομιλία και μάλιστα χαιρετά το κοινό με ισλαμικό ασπασμό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κοροϊδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα του ΠΑΣ ενώ ειρωνεύεται τους ιερείς και τον Μητροπολίτη, για τον οποίο λέει ότι δεν του φίλησε του χέρι αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε».

Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού. Εκτενές είναι το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΣ, ο οποίος όταν η ομάδα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Μάλιστα μιλά για ταλαιπωρία των παικτών μέσα στα χιόνια και μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι να επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι χριστιανοί.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι με το οποίο αναφέρεται σε μια «ομάδα προσευχής» που είχε με συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, ο οποίος μάλιστα σε μια από τις προπονήσεις που είχαν διαδεχθεί κάποιον αγιασμό κατά το παρελθόν, σημάδευε με τη μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα! Παράλληλα, ο Λίλα καυχιέται και για το γεγονός ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο προς την πλήρη αποστήθιση του Κορανίου.

Ενδεικτικό του θέματος είναι ότι μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας.

Πηγή: SDNA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίλα ΠΑΣ Γιάννινα χριστιανισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ