Η ΝΔ σε κυβέρνηση και ΔΝΤ: Μην ζητάτε συνευθύνη από την αξιωματική αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Η ΝΔ σε κυβέρνηση και ΔΝΤ: Μην ζητάτε συνευθύνη από την αξιωματική αντιπολίτευση

Φωτογραφία: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην ζητά συνευθύνη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ζήτησε η ΝΔ από την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι το σχόλιο απευθύνεται και στην Ουάσιγκτον, καθώς η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας την άποψη του εκπροσώπου του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθούν διαβεβαιώσεις από την ελληνική αντιπολίτευση για δέσμευση στην εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας.

«Οι δηλώσεις του κ. Rice επιβεβαιώνουν, άλλη μια φορά, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα επιθυμεί τη συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. στο πρόγραμμα. Άρα, θα πρέπει, επιτέλους, να μπει ένα τέλος στα ψέματα του κ. Τσίπρα στο εσωτερικό της χώρας», σημείωσε και πρόσθεσε:

Είναι επίσης σαφές ότι ο εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. δηλώνει ότι δεν είμαστε κοντά στο στάδιο της συμφωνίας».

«Η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την καθυστέρηση που επιβαρύνει με πρόσθετα μέτρα λιτότητας τους πολίτες. Επομένως, να μην ζητούν από την Αξιωματική Αντιπολίτευση καμία συνευθύνη», τονίζει και καταλήγει:

«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η στάση της Αντιπολίτευσης. Είναι η ανικανότητα, η ανευθυνότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία Τζέρι Ράις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ