Guardian: Στο Μπέρμιγχαμ νοίκιασε το αυτοκίνητο ο δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Guardian: Στο Μπέρμιγχαμ νοίκιασε το αυτοκίνητο ο δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο νοικιάστηκε από υποκατάστημα της εταιρείας Enterprise στην περιοχή του Mπέρμιγχαμ, αναφέρει ο Guardian επικαλούμενος πηγές.

Όπως μεταφέρει, εκπρόσωπος της Enterprise Holdings δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην τραγική επίθεση στο Λονδίνο χθες το από απόγευμα ήταν ένα από τα δικά μας. Ένας υπάλληλος αναγνώρισε το αυτοκίνητο αφού είδε την πινακίδα σε εικόνα στο διαδίκτυο. Κάναμε ένα έλεγχο για να το επιβεβαιώσουμε, και αμέσως ήρθαμε σε επικοινωνία με τις αρχές. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές και θα παράσχουμε όποια βοήθεια μπορούμε στην έρευνα. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα αυτής της φοβερής τραγωδίας».

Σύμφωνα με στοιχεία που μεταφέρει ο Guardian, το Hyundai i40 νοικιάστηκε από το Spring Hill στο Μπέρμιγχαμ, ένα μίλι από το σημείο που έγινε η εισβολή της αστυνομίας χθες βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mπέρμιγχαμ επίθεση Λονδίνο εταιρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ