Συνάντηση 1 ώρας Καραμανλή-Αδωνι -«Ο Καραμανλής στηρίζει τη ΝΔ» - iefimerida.gr

Συνάντηση 1 ώρας Καραμανλή-Αδωνι -«Ο Καραμανλής στηρίζει τη ΝΔ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση μιάς ώρας με τον πρώην πρωθυπουργό είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο δημοσιευμάτων που επιχειρούν να δηλητηριάσουν το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την συνάντηση των δύο πολιτικών δεν διέρρευσε καμία πληροφορία, πλην του ότι έγινε «σε καλό κλίμα».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, να ξεκαθαρίσει, για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει ολόψυχα την παράταξη. «Είναι παραμύθια όσα λέγονται και γράφονται ότι δήθεν έχει πρόβλημα με την ηγεσία και την γραμμή της ΝΔ», αναφέρουν οι πληροφορίες.

Καραμανλής και Γεωργιάδης συναντώνται συχνά, παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς ότι ο πρώην πρωθυπουργός κρατάει αποστάσεις. «Πλήρης ταύτιση απόψεων» ήταν το σχόλιο της πηγής που ενημέρωσε το iefimerida.

Η σημερινή συνάντηση μιας ώρας έρχεται, μάλιστα, στον απόηχο της δικαστικής απόφασης για το Βατοπέδι, της δίκης που διεξαγόταν επί δύο περίπου χρόνια στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «ιερών ανταλλαγών». Με απόφασή του, η οποία ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, το δικαστήριο αφού έκρινε αθώους όλους τους κατηγορουμένους, αναγνώρισε ότι η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες εκτάσεις αυτής ανήκουν στο δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και νιώθει δικαιωμένος από την δικαστική απόφαση. Δικαιωμένη δήλωσε και η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, μετά την απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ