Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά Αναγνωστοπούλου - iefimerida.gr

Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά Αναγνωστοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ΟΝΝΕΔ βρίσκεται πλέον ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, μετά τη σεξιστική επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Υπέβαλε παραίτηση, η οποία έγινε αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο, ο οποίος σχολιάζοντας την ανάρτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ στο twitter (ότι «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου»), σημείωσε:

«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου, η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή».

Η ανάρτηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά Αναγνωστοπούλου | iefimerida.gr 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη «Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ.

Το σχόλιο

Το σχόλιο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας με αφορμή την απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε ως «πουτάνα» του Νότου.

Ο κ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά Αναγνωστοπούλου | iefimerida.gr 1

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου νωρίτερα ζήτησε την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας:

Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά Αναγνωστοπούλου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναγνωστοπουλου ΟΝΝΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ