Ειδικός στα διαζύγια: Συμβουλές για να μη χωρίσεις, αν είσαι στα πρόθυρα - iefimerida.gr

Ειδικός στα διαζύγια: Συμβουλές για να μη χωρίσεις, αν είσαι στα πρόθυρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να ζεις μια περίπλοκη κατάσταση μέσα στο γάμο σου μπορεί να σε οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο.

Είστε παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, μα παρατηρείτε ότι τα προβλήματα στη σχέση σας είναι πολλά περισσότερα από ότι οι ευχάριστες στιγμές.

Ελλειψη σεβασμού, έλξης, πάθους, συχνές διαφωνίες, σκηνές ζηλοτυπίας και τσακωμοί συνθέτουν το σχεδόν καθημερινό σας σκηνικό και το μόνο που σκέφτεστε είναι το βήμα προς το διαζύγιο.

Γνωρίζετε όμως πολύ καλά, ότι αυτό πονάει και συχνά καθηλώνει τους ανθρώπους που το επιλέγουν.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα του να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό που θα σας στηρίξει ψυχολογικά και θα σας δώσεις τις απαραίτητες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το χωρισμό σας;

Κάπως έτσι σκέφτονται τα ζευγάρια με προβλήματα στην Αυστραλία, όπου οι σύμβουλοι διαζυγίων αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Η Κάρολιν Μάντεν, που ανήκει σε αυτό το επάγγελμα, εξηγεί στην Dailymail, τους τρόπους με τους οποίους προσφέρει τη βοήθεια της στους πελάτες της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ