Η γυναίκα που πήδηξε στον Τάμεση: Με τον αρραβωνιαστικό της απ’ τη Ρουμανία στο Λονδίνο για διακοπές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που πήδηξε στον Τάμεση: Με τον αρραβωνιαστικό της απ’ τη Ρουμανία στο Λονδίνο για διακοπές [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H γυναίκα που σώθηκε αφού έπεσε στον Τάμεση απ’ τη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ για να γλιτώσει από την τρομοκρατική επίθεση βρισκόταν στο Λονδίνο με τον αρραβωνιαστικό της για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του.

Η 29χρονη Αντρέα Κριστέα από τη Ρουμανία διασώθηκε μετά το μακελειό με τους δύο νεκρούς στη γέφυρα, προτού ο δράστης δολοφονήσει έναν αστυνομικό με μαχαίρι.

Η νεαρή αρχιτέκτονας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες, όπως είπε ο πρεσβευτής της Ρουμανίας Νταν Μιχαλάτζε, είχε πάει στο Λονδίνο με τον μέλλοντα σύζυγό της, τον μηχανικό Αντρέι Μπουρνάζ, για να γιορτάσουν αύριο τα γενέθλιά του.

Η γυναίκα που πήδηξε στον Τάμεση: Με τον αρραβωνιαστικό της απ’ τη Ρουμανία στο Λονδίνο για διακοπές [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Η γυναίκα που πήδηξε στον Τάμεση: Με τον αρραβωνιαστικό της απ’ τη Ρουμανία στο Λονδίνο για διακοπές [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Διέσχιζαν τη Γέφυρα Ουεστμίνστερ γύρω στις 14:40 τοπική ώρα με κατεύθυνση τον Τροχό της Χιλιετίας (γνωστό στους ντόπιους και ως London Eye), όταν ο τρομοκράτης θέρισε με ένα γκρι Huyndai όσους πεζούς βρέθηκαν στο διάβα του, προτού φθάσει στο κτίριο του Κοινοβουλίου. Στη διάρκεια της επίθεσης ο Μπουρνάζ έπαθε κάταγμα στο πόδι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η αρραβωνιαστικά του έπεσε ή πήδηξε, αλλά αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα βούτηξε στον Τάμεση για να αποφύγει το αυτοκίνητο που ερχόταν καταπάνω της.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ελληνικής καταγωγής, ο οδηγός λεωφορείου Μάικλ Αδάμου, είπε ότι η γυναίκα πήδηξε στο ποτάμι για να γλιτώσει.

«Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν δύο άνθρωποι να κείτονται ακίνητοι στο έδαφος», είπε. «Άκουσα έναν τύπο να τρέχει πίσω μου φωνάζοντας ότι η γυναίκα του πήδηξε στο ποτάμι για να μην πέσει πάνω της το αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ