Σκέψεις με επιθετικό πλάνο από τον Σκίμπε ενόψει Βελγίου - iefimerida.gr

Σκέψεις με επιθετικό πλάνο από τον Σκίμπε ενόψει Βελγίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο μέρες απομένουν για το πιο δύσκολο ματς της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στον προκριματικό όμιλο.

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί από σήμερα το απόγευμα η Ελλάδα προκειμένου να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο να αντιμετωπίσει την ομάδα του Βελγίου, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της σε αυτή τη σειρά.

Ο Μίκαελ Σκίμπε γνωρίζει εδώ και μέρες τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του, και από την στιγμή που δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα, είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην κατοχή της μπάλας, αφού θεωρεί πως μόνο αν οι Έλληνες παίκτες καταφέρουν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους θα μπορέσουν να απορροφήσουν την πίεση των Βέλγων.

Όσον αφορά πάντως την 11άδα αναμένεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, χρησιμοποιώντας ξανά σε ρόλο έκπληξη τον Σταφυλίδη, όπως είχε κάνει και κόντρα στην Βοσνία.

Η μάχη ανάμεσα σε Καπίνο και Γλύκο αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία μέρα ενώ η 4άδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα.

Στην μεσαία γραμμή, ο σίγουρος είναι ο Σάμαρης ενώ μια θέση διεκδικούν οι Μανιάτης και Ζέκα. Μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Σταφυλίδης και δεξιά ο Μάνταλος, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Βέλγιο μικαελ σκιμπε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ