Τα καινούργια Polestar που θα παρουσιάσει η Volvo θα είναι υβριδικά - iefimerida.gr

Τα καινούργια Polestar που θα παρουσιάσει η Volvo θα είναι υβριδικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υβριδική τεχνολογία έχει στην ουσία δύο χρήσεις. Η πρώτη αφορά τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων και η άλλη την αύξηση της απόδοσης και κατά συνέπεια την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων.

Ο τελευταίος είναι και αυτό που οδηγεί τη Volvo στην απόφαση τα κορυφαία σπορ μοντέλα της, τα Polestar, να είναι από εδώ και στο εξής υβριδικά, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της μάρκας στη Βόρειο Αμερική, Lex Kerssemakers.

Η εταιρία κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή όχι μόνο για λόγους μάρκετινγκ, αλλά και για λόγους ουσίας, μιας και έτσι η συνδυαστική απόδοση του συνόλου βενζίνης της των 2.000 κυβικών ανεβαίνει πάνω από τα 400 άλογα -ήδη είναι 407 στις εκδόσεις Τ8 των μοντέλων της σειράς 90. Ταυτόχρονα θα παραμείνουν και εύχρηστα στην καθημερινή χρήση, μιας και ο κινητήρας αυτός καθαυτός δεν πιέζεται περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ