Ρωσικά ΜΜΕ: Το μακελειό στο Λονδίνο θα επηρεάσει τις εκλογές στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Ρωσικά ΜΜΕ: Το μακελειό στο Λονδίνο θα επηρεάσει τις εκλογές στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα ΜΜΕ στη Ρωσία, μια ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ και στο βρετανικό Kοινοβούλιο, συνδέουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα με το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ευρώπη.

«Αυτό το έγκλημα έγινε για να σπείρει τον τρόμο και να δημιουργήσει ένα σοκ στην κοινωνία», δηλώνει η Olga Pavlenko, αντιπρύτανης στο ρωσικό πανεπιστήμιο Ανθρωπίνων Επιστημών, στο σάιτ Kommersant.

«Το βασικό πρόβλημα βρίσκεται στην ανισορροπία του πληθυσμού στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η δεύτερη και τρίτη γενιά της διασποράς, η οποία αντιδρά στις εξελίξεις με το Ισλαμικό Κράτος, εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο», προσθέτει η αντιπρύτανης.

«Αυτή η επίθεση στο Λονδίνο θα επηρεάσει βασικά τη διάθεση των ψηφοφόρων παραμονές εκλογών, ειδικά στη Γαλλία», εξηγεί ο αρθρογράφος εξωτερικής πολιτικής, Feodor Lioukanov, στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας Ria Novosti.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ