Μεγαλειώδες αντίο του Ποντόλσκι στην εθνική ομάδα της Γερμανίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγαλειώδες αντίο του Ποντόλσκι στην εθνική ομάδα της Γερμανίας [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκας Ποντόλσκι είπε αντίο στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας με το εθνόσημο στο στήθος. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, με ένα γκολ, το οποίο θα μείνει στα χάιλαϊτς των εκπομπών, κόντρα στην Αγγλία.

Συμπλήρωσε 131 συμμετοχές, έφτασε τα 49 γκολ και είναι πλέον 3ος στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ματέους και Κλόζε προηγούνται στις παρουσίες, Κλόζε και Μίλερ στα γκολ.

Ομως για τον ίδιο, το μεγαλύτερο παράσημο είναι αυτό που έλαβε από τον κόσμο στο «Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ» στο φιλικό παιχνίδι με την Αγγλία.

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Ποντόλσκι χάρισε τη νίκη στην ομάδα με ένα ασύλληπτο σουτ, στο παραθυράκι του Τζο Χαρτ.

Εντυπωσιακές ήταν οι στιγμές πριν και μετά την αναμέτρηση. Το κορεό που είχαν ετοιμάσεοι οι Γερμανοί ήταν μοναδικό ενώ μετά το φινάλε του ματς, άπαντες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Αγγλία Λούκας Ποντόλσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ