Τρεις συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ μετά από έρευνες για τον μακελάρη του Λονδίνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ μετά από έρευνες για τον μακελάρη του Λονδίνου [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Daily Mail /Caters News Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία χθες βράδυ, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ και το Βρετανικό κοινοβούλιο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πέντε ανθρώπων ανάμεσά του και του δράστη.

Σύμφωνα με περιγραφές των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στον ευτερο όροφο κτιρίου στην περιοχή Εγκμπάστον του Μπέρμιγχαμ και συγκεριμένα στην οδό Χάγκλεϊ, αποκλείοντας τους δρόμο που οδηγούν σε αυτό. Όπως μετέδωσε μάλιστα το BBC Newsnight, το όχημα που χρησιμοποίησε δράστης της επίθεσης ο οποίος σε μία τρελή πορεία παρέσυρε πεζούς στη γέφυρα Ουεστμίνστερ, μπορεί να νοικιάστηκε από διεύθυνση που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο που έγινε η επιδρομή.

Τρεις συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ μετά από έρευνες για τον μακελάρη του Λονδίνου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Daily Mail /Caters News Agency

Ο δρόμος, στο σημείο, πάντως έκλεισε μόνο για μερικές ώρες, από τις 11 το βράδυ έως τις δύο το πρωί και στη συνέχεια δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, αλλά παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί ήταν από τη μονάδα καταπολέμησης τρομοκρατίας και προχώρησαν σε προσαγωγές. Όπως μετέδωσε, όμως, σήμερα το πρωί το Sky News, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Ειδικότερα ο δίκτυο αναφέρει μαρτυρία εργαζόμενου για το Press Association που δήλωσε ότι «ήρθαν και συνέλαβαν τρεις άντρες».

Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιώσει μόνο την επιχείρηση χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες που να συνδέουν την επιδρομή με το τρομοκρατικό γεγονός του Λονδίνου για «επιχειρησιακούς λόγους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ