Το τρικ γυμναστικής της τεμπέλας -Αποτελεσματικό όπως η σωματική άσκηση - iefimerida.gr

Το τρικ γυμναστικής της τεμπέλας -Αποτελεσματικό όπως η σωματική άσκηση

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο ουτοπική σας φαίνεται η δυνατότητα να ενδυναμώσετε τους μύες σας και παράλληλα να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, χωρίς καμία απολύτως σωματική δραστηριότητα;

Η επανάσταση στη γυμναστική έγινε πριν χρόνια με τη συσκευή του Powerplate. Μια πλατφόρμα πολλά υποσχόμενη που φροντίζει για την ευεξία, την ομορφιά, την αντοχή, την αντιγήρανση και την ενδυνάμωση κάθε αθλούμενου.

Το όργανο αυτό εφαρμόστηκε αρχικά για τη συντήρηση των μυών των αστροναυτών, αξιοποιώντας την αντανακλαστική αντίδραση του οργανισμού στη δόνηση που αυτό παράγει μέσω της οποίας μεταφέρεται ενέργεια στο σώμα.

Σήμερα, οι ερευνητές επανεξετάζουν αυτήν τη μέθοδο γυμναστικής, στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ανθρώπων που διαθέτουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, δεν τους αρέσει η γυμναστική ή απλά βαριούνται να ασκηθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ