Βίκυ Σταμάτη κατά πάντων: Ηθελαν να εξοντώσουν τον Ακη, τον φοβόταν ο Γιώργος Παπανδρέου - iefimerida.gr

Βίκυ Σταμάτη κατά πάντων: Ηθελαν να εξοντώσουν τον Ακη, τον φοβόταν ο Γιώργος Παπανδρέου

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φαρμακερά βέλη κατά πάντων συνοδεύτηκε η απολογία της Βίκυς Σταμάτη για τις χρυσές μίζες από τα εξοπλιστικά, ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

«Είμαι υπό φαρμακευτική αγωγή για να καταφέρω να σας μιλήσω» είπε η σύζυγος του πρώην υπουργού, υποστηρίζοντας ότι ο Κώστας Σημίτης έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου για να εξοντώσει τον Άκη, αφού ο Γ. Παπανδρέου τον φοβόταν.

«Πίστευε πως ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζόπουλος» είπε η Βίκυ Σταμάτη, λέγοντας μάλιστα ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε πάρει χρήματα από ηγέτη του αραβικού κόσμου για δοθούν στον σύζυγό της.

«Δεν ξέρω εάν αυτά τα χρήματα παραλήφθηκαν, αυτό που ξέρω είναι ότι βρέθηκαν στην λίστα Λαγκάρντ» είπε.

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει και άλλα πράγματα, τα οποία θα τα πει όταν θα έρθει η ώρα: «Είμαι η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου. Ό,τι έχει γράψει θα δοθεί εκεί που πρέπει».

Μιλώντας για τον εξάδελφο του άνδρα της, Νίκο Ζήγρα, τον χαρακτήρισε «εφιάλτη» περιγράφοντας ότι ο σύζυγος της βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη, ενώ ο Ζήγρας νοσηλεύτηκε σε κλινική στην Γερμανία «από την οποία ούτε απέξω δεν μπορούμε να περάσουμε. Κυρία πρόεδρε, 50 εκατομμύρια κόστισε η θεραπεία του, τα πλήρωσε ο Τσοχατζόπουλος». Φαρμακερά βέλη έστρεψε όμως και σε βάρος της πρώην συζύγου του Άκη, λέγοντας ότι εκείνη τους κατέστρεψε.

Πρόεδρος: Εκείνη σας κατέστρεψε;
Β. Σταμάτη: Ως ένα βαθμό ναι, γιατί είχε πολύ καλές σχέσεις με την ....Μαργαρίτα Παπανδρέου

Οσο για την δική της εμπλοκή, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι είναι αθώα, και πως ο λογαριασμός που βρέθηκε στην UBS δεν είναι παρά ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο, το οποίο δεν έχει αγγίξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ