Η στιγμή που η Μέι έμαθε για την επίθεση στο Κοινοβούλιο -Τη φυγάδευσαν με αυτόματα όπλα - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Μέι έμαθε για την επίθεση στο Κοινοβούλιο -Τη φυγάδευσαν με αυτόματα όπλα

Φωτογραφία: AP/ Kirsty Wigglesworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η Τερέζα Μέι ενημερώθηκε για την επίθεση έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, ενώ παρακολουθούσε τη συζήτηση που γινόταν εντός του κτιρίου, περιέγραψε ένας βουλευτής.

«Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει όταν ήρθε η ασφάλεια και μίλησε στην Τερέζα Μέι. Εφυγε πολύ γρήγορα από την αίθουσα, η ασφάλεια έπιασε τα αυτόματα όπλα και την απομάκρυνε γρήγορα», περιέγραψε ο Αντριου Μπρίτζεμ στο Sky News.

«Ηταν προφανές ότι δεν ήταν άσκηση, είχε γίνει κάτι σοβαρό. Δεν έχω δει ποτέ να απομακρύνουν την πρωθυπουργό τόσο γρήγορα, με τόσο ισχυρή ασφάλεια και τόσα αυτοκίνητα. Την έβαλαν σε αυτοκίνητο και την πήραν από εδώ ταχύτατα», πρόσθεσε ο Βρετανός βουλευτής, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του συγκεντρώθηκαν γύρω από τις τηλεοράσεις για να μάθουν τι γινόταν απέξω.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός είναι ασφαλής, ανακοίνωσε λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία. Το κοινοβούλιο διέκοψε τις εργασίες του.

This is the moment Parliament was suspended as "sounds similar to gunfire" were heard outside pic.twitter.com/to6PPxkNqL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι επίθεση κοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ