O Σόιμπλε στηρίζει Ντάισελμπλουμ: Εκτιμώ πολύ τη δουλειά του - iefimerida.gr

O Σόιμπλε στηρίζει Ντάισελμπλουμ: Εκτιμώ πολύ τη δουλειά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήριγμα στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, που βρίσκεται στο επίκεντρο επικριτικών σχολίων αναφορικά με τα όσα είπε για τις χώρες του Νότου, φαίνεται πως δίνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο κ. Σόιμπλε εκτιμά πάρα πολύ τη δουλειά του κ. Ντάισελμπλουμ ως προέδρου του Eurogroup» διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την ώρα που ο Πορτογάλος πρωθυπουργός αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, ζητούν την παραίτηση του προέδρου του Eurogroup για τα σχόλια που έκανε.

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, όπως μεταδίδει το Reuters, πρόσθεσε ότι το Βερολίνο προσδοκά πως ο Ολλανδός υπουργός θα συνεχίσει να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της Ευρωομάδας των υπουργών Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ