Βρέθηκε φίδι σε αεροπλάνο -Το είχε ξεχάσει ο ιδιοκτήτης του [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε φίδι σε αεροπλάνο -Το είχε ξεχάσει ο ιδιοκτήτης του [εικόνες]

Φωτογραφία: Anna McConnaughy/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ο πιλότος ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου «Παιδιά, έχουμε ένα αδέσποτο φίδι στο αεροπλάνο που κυκλοφορεί, αλλά δεν ξέρουμε πού ακριβώς είναι», οι επιβάτες της πτήσης προς το Άνκορατζ της Αλάσκα, πάγωσαν.

Το φίδι, που είχε καταγραφεί ως κατοικίδιο, είχε ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη του σε προηγούμενη πτήση.

Το κίτρινο ερπετό, μήκους περίπου 1,5 μέτρο δεν ήταν δηλητηριώδες και εντοπίστηκε αρχικά από ένα αγοράκι επιβάτη του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, όταν το είδε, το φίδι κοιμόταν και βρισκόταν το μισό, κρυμμένο πίσω από μία σακούλα. Όπως είπε η μητέρα του παιδιού, Άννα ΜακΚόναχι, δεν υπήρξε τεράστιος πανικός στο αεροπλάνο και αμέσως έφτασε ο πιλότος, ο οποίος προσπαθούσε να βρει λύσει με το προσωπικό για το πώς θα το πιάσουν.

Έπειτα, μία αεροσυνοδός έπιασε το φίδι από την κοιλιά και το τοποθέτησε σε μία σακούλα σκουπιδιών, όπου και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Το προσωπικό γνώριζε για την ύπαρξή του, καθώς ο ιδιοκτήτης του έπειτα από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, είχε ενημερώσει ότι είχε χάσει το κατοικίδιό του.

Η εταιρεία αφού τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση του είπε ότι παραβίασε την πολιτική της, η οποία δεν επιτρέπει τη μεταφορά φιδιών στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να έχει δηλωθεί πρώτα στο τελωνείο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο αν ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φίδι αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ