Shirt-dress, κοινώς πουκάμισο-φόρεμα, η τελευταία τάση -Βρήκαμε τα καλύτερα στην αγορά - iefimerida.gr

Shirt-dress, κοινώς πουκάμισο-φόρεμα, η τελευταία τάση -Βρήκαμε τα καλύτερα στην αγορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα κομμάτι που την φετινή άνοιξη θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ανετο, βολικό, σικάτο. Αγαπημένο κομμάτι της Γκρέις Κέλι και της Οντρει Χέπμπορν.

Πουκάμισο-φόρεμα ή αλλιώς shirt-dress. Το «αυστηρό» στιλ του πουκάμισου, χαλάρωσε. Εγινε πιο θηλυκό από ποτέ. Το Shirt-dress μπορείς να το φορέσεις παντού: στο γραφείο ή στην έξοδό σου. Το office look γίνεται μοντέρνο, η βραδινή σου εμφάνιση απόλυτα σικ. Με αυτό το κομμάτι μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό λουκ κάθε φορά. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, καλύπτει τυχόν ατέλειες.

Το πουκάμισο-φόρεμα είναι σέξι. Οι fashion editors του εξωτερικού λένε ότι με αυτό δείχνεις «σαν να σηκώθηκες από το κρεβάτι και φόρεσες το πουκάμισο του αγοριού σου».

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα το αναδείξεις. Είτε μονόχρωμο (σε ουδέτερη απόχρωση: λευκό, μαύρο, μπεζ ή σε έντονο χρώμα), είτε ριγέ, είτε μίνι είτε μάξι, μπορεί να υποστηρίξει ένα διαφορετικό στιλ κάθε φορά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, με sneakers, με mules, με ankle boots, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Με μια hangbag σε έντονο χρώμα, με ένα statement κολιέ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Shirt dress πουκάμισο φόρεμα φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ