Θεσσαλονίκη: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Πάσχα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Πάσχα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να λειτουργήσουν τα εμπορικά τους καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων (9/4) από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, προτείνει στους καταστηματάρχες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), που με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποίησε το εορταστικό ωράριο της αγοράς για την πασχαλινή περίοδο.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του, ο ΕΣΘ τονίζει ότι βάσει του νόμου 4177/2013 «όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων».

Βάσει της ανακοίνωσης του ΕΣΘ, στις 6 και 7 Απριλίου η αγορά στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 8 του μηνός τα εμπορικά καταστήματα θα κατεβάσουν ρολά στις 6 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4, η αγορά θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή στο χρονικό διάστημα 13.00 με 19.00. Το Μεγάλο Σάββατο 15/4 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 και τη Δευτέρα 17/4, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ