Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που σκότωσε την κοπέλα του λέει πως «Τα λάθη συμβαίνουν, ξεκινάω από την αρχή» - iefimerida.gr

Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που σκότωσε την κοπέλα του λέει πως «Τα λάθη συμβαίνουν, ξεκινάω από την αρχή»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος δημιουργήθηκε με την επιστροφή στην ενεργό δράση του 32χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που προ επταετίας είχε διατάξει ανθρώπους να σκοτώσουν την κοπέλα του.

Ο Bruno Fernandes de Souza στην πρώτη εκτεταμένη συνέντευξη από τότε που αφέθηκε ελεύθερος δήλωσε πως «θέλει να ξεκινήσει από την αρχή» και συνέχισε λέγοντας «ότι έγινε, έγινε. Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό λάθος, αλλά δυστυχώς τα λάθη συμβαίνουν στην ζωή- δεν είμαι κακός άνθρωπος».

«Οι άνθρωποι προσπαθούν να θάψουν το όνειρο μου επειδή έκανα αυτό το λάθος, όμως εγώ ζήτησα συγχώρεση από τον Θεό και έτσι θέλω να προχωρήσω με την καριέρα μου» είπε στην Guardian.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω τερματοφύλακας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 22 χρόνων το 2013 για την συμμετοχή του στον θάνατο της πρώην κοπέλας του και μοντέλου Eliza Samudio. Οι δυο τους είχαν μια διαμάχη σχετικά με ένα ζήτημα πατρότητας για ένα παιδί που είχαν κάνει το 2009 και όσο ο Bruno ήταν ακόμα παντρεμένος.

Η Samudio ξεκίνησε να ζητάει χρήματα για την υποστήριξη της ανατροφής του παιδιού και τότε ο Bruno αποφάσισε να στείλει κάποιους ανθρώπους να την απαγάγουν, να την βασανίσουν, να την σκοτώσουν και να ταΐσουν το αποδεκατισμένο σώμα της στα σκυλιά.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο που πέρασε ένας δικαστής άφησε ελεύθερο τον Bruno βασιζόμενος σε μια επουσιώδη νομική λεπτομέρεια. Ο τερματοφύλακας λοιπόν δεν χρειάστηκε να εκτίσει ούτε το ένα τρίτο της αρχικής του ποινής.

Έναν μήνα αργότερα η Boa Esporte απέκτησε τον ποδοσφαιριστή προσφέροντας του διετές συμβόλαιο. Η απόφαση της ομάδας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και εντός της ίδιας της ομάδας αλλά και σε ολόκληρη την χώρα. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Rafael Gois Silva Xavier προσπάθησε να υπερασπιστεί την απόφαση αυτή λέγοντας:

«Είχε βρεθεί ένοχος, εξέτισε την ποινή του και απελάθηκε από τα δικαστήρια. Δικαιούται λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ