Ποδοποτήθηκαν μαθητές σε σχολείο της Κίνας -2 νεκρά παιδιά, 20 τραυματισμένα - iefimerida.gr

Ποδοποτήθηκαν μαθητές σε σχολείο της Κίνας -2 νεκρά παιδιά, 20 τραυματισμένα

Φωτογραφία: Andy Wong/ AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο στην κεντρική Κίνα με τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων να είναι προς το παρόν 2 νεκρά παιδιά και 20 τραυματισμένα.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία καθώς οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη είναι συγκεχυμένες. Το πρακτορείο Xinhua αναφέρει ότι αρκετοί μαθητές ήταν συγκεντρωμένοι στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος, όταν οι συμμαθητές τους άρχισαν να τους σπρώχνουν και από τον πανικό, που προκλήθηκε, ποδοπατήθηκαν αρκετά παιδιά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε ο τοίχος από το κτίριο στις τουαλέτες και καταπλάκωσε τους μαθητές.

Όλοι ο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα πλησιέστερα νοσοκομεία, όπου έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Πιονγιάνγκ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αρκέστηκε ωστόσο να αναφέρει ότι ερευνά το συμβάν.

Υπενθυμίζεται δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς μόλις το 2014, έξι παιδιά είχαν πεθάνει και 25 ακόμα είχαν τραυματιστεί σε σχολείο στην νοτιοδυτική Κίνα όταν προκλήθηκε συνωστισμός στις σκάλες του σχολείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ