Αχνοφαίνεται μάχη «αιωνίων» στη Euroleague - Πώς συγκρούονται Ολυμπιακός και ΠΑΟ - iefimerida.gr

Αχνοφαίνεται μάχη «αιωνίων» στη Euroleague - Πώς συγκρούονται Ολυμπιακός και ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη-έκπληξη της Μακάμπι μέσα στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τρόπο ώστε να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για την 4η θέση.

Ωστόσο το πιο ρεαλιστικό σενάριο, το οποίο θα αρχίσει μάλιστα να ξεκαθαρίζει ίσως και την επόμενη αγωνιστική, θα είναι να πέσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ ο ένας κόντρα στον άλλο.

Οι πράσινοι μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο θα χρειαστούν το απόλυτο στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές αλλά και δύο ήττες της Φενέρμπαχτσε, κάτι αρκετά δύσκολο να συμβεί.

Η πρόκριση είναι δεδομένη όμως βάσει των αγώνων, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να τερματίσει στην 5η ή την 6η θέση. Ολα θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπασκόνια στην Ισπανία

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί, τότε το πιο πιθανό είναι να τερματίσει στην 6η θέση και να πέσει πάνω στον Ολυμπιακό, ο οποίος δύσκολα θα κινδυνέψει πλέο να χάσει την 3η θέση από την Φενέρ.

Το θετικό βέβαια σε μια μεταξύ τους μονομαχία στα πλέι-οφ θα είναι πως η Ελλάδα θα βρεθεί στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, σίγουρα με μια ελληνική συμμετοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Παναθηναϊκός Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ