To νέο Jeep Compass θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των premium compact SUV - iefimerida.gr

To νέο Jeep Compass θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των premium compact SUV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εντελώς νέο Jeep Compass που παρουσιάστηκε στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι το νέο premium Compact SUV της Jeep που συνδυάζει την πολυτέλεια, την τεχνολογία και μία πλειάδα ενεργητικών και παθητικών συστημάτων υποστήριξης με την θρυλική εκτός δρόμου ικανότητα των Jeep.

Το νέο Compass, είναι ένα αυθεντικό Jeep άμεσα αναγνωρίσιμο, το οποίο ενσωματώνει δυναμικά όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας. Παράλληλα τα τραπεζοειδή ανοίγματα στους θόλους εντείνουν το δυναμικό του χαρακτήρα, οι λεπτομέρειες από γυαλιστερό μαύρο στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τη μάσκα της Jeep, τις κολώνες του παρμπριζ και την οροφή, τονίζουν την premium πλευρά του, ενώ η επικλινής οροφή δίνει τον σπορ τόνο χωρίς να μειώνει το διαθέσιμο χώρο για τους επιβάτες.

To νέο Jeep Compass θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των premium compact SUV | iefimerida.gr 0

Στο σαλόνι του νέου Jeep Compass κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, η εργονομία και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ο οδηγός έχει μπροστά του έναν σύγχρονο πίνακα οργάνων που ενσωματώνει μία έγχρωμη οθόνη LED διάστασης έως 7 ιντσών στην οποία θα μπορεί να απεικονίζει ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.

To νέο Jeep Compass θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των premium compact SUV | iefimerida.gr 1

Στο κέντρο του ταμπλό φιλοξενείται η μέχρι και 8,4 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment U Connect νέας γενιάς συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto για απόλυτη συνεργασία με κινητά τηλέφωνα.

Το Jeep Compass θα διατίθεται στις εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited (η πληρέστερη όσον αφορά τον εξοπλισμό) και Trailhawk (η ικανότερη εκτός δρόμου έκδοση, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 εκατοστά). Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε, κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.4 μέχρι και 2 λίτρα, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή 9τάχυτο αυτόματο, τετρακίνηση ή κίνηση σε δύο τροχούς, προσφέρει 6 συνδυασμούς μηχανικών συνόλων ικανούς να καλύψουν κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Ταυτόχρονα το νέο Jeep Compass είναι το πιο ικανό εκτός δρόμου όχημα της κατηγορίας του. Εξοπλίζεται με δύο συστήματα μόνιμης τετρακίνησης, το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low (με 20:1 crawl ratio), τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαθέσουν το 100% της διαθέσιμης ροπής στον τροχό που την χρειάζεται. Και τα δύο, ενσωματώνουν το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain που προσφέρει 5 διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Έμφαση έχει δοθεί από τους σχεδιαστές της Jeep και στην ασφάλεια οδηγού και επιβατών. Έτσι εξόπλισαν το Compass με έναν κλωβό ασφαλείας από ατσάλι υψηλής αντοχής σε ποσοστό άνω του 65% και με περισσότερα από 70 συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

To νέο Jeep Compass θα είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των premium compact SUV | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jeep Compass premium compact SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ