Το «όχι» του Γκαρντ φέρνει τον Λεμονή στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Το «όχι» του Γκαρντ φέρνει τον Λεμονή στον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντηση του Γάλλου προπονητή Ρεμί Γκαρντ θα περιμένουν στον Ολυμπιακό προκειμένου να ανακοινώσουν το όνομα, το οποίο θα κοουτσάρει την ομάδα στο φινάλε της σεζόν.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει ζητήσει διορία από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που έχει δεχθεί, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει έτοιμο το Plan B.

Αυτό ακούει στο όνομα Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα έως το φινάλε της σεζόν, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Στον Λεμονή πιστώνεται το γεγονός πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα αλλά και το εσωτερικό του συλλόγου, κάτι που δεν θα τον δυσκολέψει να μπει αμέσως στο κλίμα.

Πάντως η ανεύρεση προπονητή που θα τρέξει την ομάδα από το καλοκαίρι σε περίπτωση που πει «οχι» ο Γκαρντ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με την γαλλική αγορά να μην περιορίζεται στον 51χρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάκης Λεμονής Ολυμπιακός ρεμι γκαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ