Ολυμπιακός: Μοντανιέ-Γκαρντ είπαν «όχι», φήμες για Λεμονή - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Μοντανιέ-Γκαρντ είπαν «όχι», φήμες για Λεμονή

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, κάτι που δεν φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνητικοί για να αναλάβουν τώρα τον Ολυμπιακό παρουσιάζονται οι Ρεμί Γκαρντ και Φιλίπ Μοντανιέ. Οι δυο Γάλλοι προπονητές, στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στον πάγκο των Πειραιωτών και ως εκ τούτου οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, με τον Τάκη Λεμονή να ακούγεται εντόνως ως υπηρεσιακή λύση.

Ο Έλληνας κόουτς είχε κάτσει ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2000-2002 (μετά την απόλυση του Γιάννη Ματζουράκη) και από το 2006 ως το 2008 (αντικαθιστώντας τον Τροντ Σόλιντ). Στην πρώτη του θητεία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και άλλα δύο στη δεύτερη, συνδέοντας το όνομά του, φυσικά, με τα πρώτα, δύο «διπλά» της ομάδας στο Champions League σε Βρέμη και Ρώμη, αλλά και με ιστορικές νίκες στα ελληνικά ντέρμπι, με αποκορύφωμα το 4-1 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Τελευταία ομάδα που προπόνησε στη χώρα μας ήταν ο Λεβαδειακός, το 2013, ενώ έχει να δουλέψει από την 1η Φεβρουαρίου 2016, όταν και αποχώρησε από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω επίσημα ο Ολυμπιακός τα διέψευσε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Λεμονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ