Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η γηραιότερη Γιαπωνέζα πορνοστάρ - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η γηραιότερη Γιαπωνέζα πορνοστάρ

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και πρώην τραγουδίστρια της όπερας, η Μαορί Τεζούκα επέλεξε στα 71 της χρόνια να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό για υπερήλικες.

Σύμφωνα με το France 24, η αγορά του πορνό είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα στην Ιαπωνία με έσοδα, που ξεπερνούν τα 20 δισ. δολάρια το χρόνο, ενώ η συγκεκριμένη αγορά, με πρωταγωνιστές υπερήλικες, αποφέρει το ένα τέταρτο του συνόλου των κερδών.

Μάλιστα, η Μαορί Τεζούκα έχει να υπερηφανεύεται ότι συνέβαλε αρκετά σε αυτό. Σήμερα στα 80 της χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει πλέον από την ενεργό δράση, έπειτα από μία έντονη τελευταία δεκαετία με αρκετές παραγωγές.

«Δεν το έκανα ποτέ για τα λεφτά» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tokyo Reporter, ενώ πρόσθεσε ότι «όταν ανοίγει η κάμερα, κάνεις το καλύτερό σου. Δε μετανιώνω για τίποτα αλλά τα γυρίσματα ήταν πιο δύσκολα όταν ο συμπρωταγωνιστής μου δεν ήταν ο τύπος μου».

Αν και τα νέα της αποχώρησής της προκάλεσαν αντιδράσεις στους λάτρεις του είδους, η διάσημη πρωταγωνίστρια έχει αφήσει ένα ενδεχόμενο ανοιχτό για πιθανή επιστροφή της σε δύο -τρία χρόνια. Εξάλλου, όπως είπε η ίδια της έχει ήδη γίνει πρόταση για μία τέτοια επιστροφή και υποσχέθηκε να το σκεφτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ