Viral: Έβαψαν πράσινο τον αντίπαλο του Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι[εικόνα - βίντεο] - iefimerida.gr

Viral: Έβαψαν πράσινο τον αντίπαλο του Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι[εικόνα - βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οπαδός του Πούτιν, που ψέκασε με πράσινο αντισηπτικό υγρό, τον ακτιβιστή πολιτικό Αλεξέι Ναβάλνι, μάλλον έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, σε επίπεδο δημοτικότητας του υποψήφιου για την ρωσική Προεδρία.

Η φωτογραφία του «πράσινου» πλέον υποψηφίου Αλεξέι Ναβάλνι έχει γίνει viral καθως ο αντίπαλος του Πούτιν για την προεδρία, κυκλφοροεί στην κυριολεξία με πράσινο πρόσωπο και χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν υποστηρικτής του ρώσου προέδρου έριξε πράσινο, χειρουργικό υγρό στον Ναβάλνι. Αν και ο ίδιος το αντιμετώπισε με δισταγμό στην αρχή, νομίζοντας ότι ήταν καυστικό υγρό, η συνέχεια έμελλε να είναι περισοτερο αστεία. Ο λόγος; Το υγρό αυτό δύσκολα φεύγει με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να κυκλοφορεί ακόμα με πράσινο πρόσωπο.

Viral: Έβαψαν πράσινο τον αντίπαλο του Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι[εικόνα - βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η κίνηση αυτή μάλλον βοήθησε περισσότερο τη δημοτικότητά του καθώς το Twitter έχει πάρει φωτιά από κινήσεις συμπαράστασης προς τον «πράσινο Αλεξέι».

Εικόνες όπως, ο Αλεξέι Σρεκ και άλλοι παραλληλισμοί φυσικά δε λείπουν. Ωστόσο, ο ίδιος ο αντίπαλος του Πούτιν, χειρίστηκε την κίνηση εναντίον του, άριστα επικοινωνιακά. Μετά το συμβάν, επέλεξε να βγάλει ο ίδιος μία selfie με τους οπαδούς του.

Why are people in Moscow painting their faces green in solidarity w/ opposition leader Alexei @Navalny? This is why: https://t.co/Siy62havz8 pic.twitter.com/iY9VhSdO0Y

Ο ίδιος γράφοντας στο blog του μάλιστα ανέφερε «Ένα τύπος με περίμενε στην είσοδο στα κεντρικά, άπλωσε το χέρι του και τον πλησίασα με χαμόγελο και σκοπό να τον χαιρετήσω. Αλλά αυτός με ψέκασε με μία σύριγγα, στοχεύοντας κοντά στα μάτια μου. Έτσουζε και φοβήθηκα ότι το υγρό ήταν οξύ, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα- απλό, υπέροχο πράσινο» έγραψε τρολάρωντας στην ουσία τον εαυτό του.

Здесь ответ на вопрос: может ли человек с зелёным лицом участвовать в избирательной кампании https://t.co/n0ff3Ichnr pic.twitter.com/wcbjT40uJ7

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και πριν το τολμηρό ψέκασμα, ο Ναβάλνι και παλαιότερα είχε γίνει στόχος αυγών από οργισμένο πλήθιος σε πορεία στην πόλη Novosibirsk.

Επισημαίνεται δε ότι σύμφωνα με τον ρωσικό νόμο, ο Ναβάλνι δε μπορεί να «κατέβει» επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της Ρωσίας το 2018, καθώς προς το παρόν ο ακτιβιστής πολιτικός εκτίει πενταετή ποινή με αναστολή, για υπεξαίρεση η οποία δεν θα έχει εκπνεύσει μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξέι Ναβάλνι ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ