ΓΕΝΟΠ: Ζήτημα αν η ΔΕΗ θα μπορεί να πληρώσει μισθούς μετά τον Ιούνιο - iefimerida.gr

ΓΕΝΟΠ: Ζήτημα αν η ΔΕΗ θα μπορεί να πληρώσει μισθούς μετά τον Ιούνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ΔΕΗ να διανύει την πιο κρίσιμη και καθοριστική περιόδο για το μέλλον της μετά την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να διόγκωνεται και το φαινόμενο των ρευματοκλοπών να γνωρίζει πρωτοφανείς διαστάσεις, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί ακόμη και για προβλήματα μισθοδοσίας.

«Είναι ζήτημα αν η ΔΕΗ θα μπορεί να πληρώσει μισθούς του τακτικού προσωπικού μετά τον Ιούνιο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, κατά το χαιρετισμό του στις εργασίες του 27ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ και τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Αδαμίδης προχώρησε σε αυτή την εκτίμηση εξαιτίας των τεράστιων –όπως είπε- οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση, αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί –όπως τόνισε- όλο το προηγούμενο διάστημα «έκλεινε το μάτι στους κακοπληρωτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ