Ωρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη - iefimerida.gr

Ωρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο Στάθης Ψάλτης, με δημοσίευμα της «Espresso» να αναφέρει πως ο αγαπημένος ηθοποιός διέκοψε την περιοδεία του και το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις επίσημες εξόδους.

Μάλιστα, οι συνεχείς εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ενισχύουν την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως «ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί... τη φάγαμε», κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως ο Στάθης Ψάλτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο. «Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν», είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του.

Στις 8 Φεβρουαρίου το «e-ptolemeos.gr» σημείωσε πως οι γιατροί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο είχαν συστήσει στον Στάθη Ψάλτη να παραμείνει για ανάπαυση και θεραπεία, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να αναβάλει τις παραστάσεις του θιάσου και έφυγε από το νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ακόμη, πως γνωστή ηθοποιός είπε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της από συνάδελφό της, το οποίο έγραφε πως η εξαφάνιση του Στάθη Ψάλτη «οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάθης Ψάλτης Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ