Συγκλονιστικός Ρίο Φέρντιναντ για το θάνατο της γυναίκας του - «Επινα τα βράδια κατηγορώντας τον εαυτό μου» - iefimerida.gr

Συγκλονιστικός Ρίο Φέρντιναντ για το θάνατο της γυναίκας του - «Επινα τα βράδια κατηγορώντας τον εαυτό μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο της συζύγου του πριν από δύο χρόνια και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις οποίες ξεπέρασε μονάχα για τα τρία παιδιά του.

Σε μια μοναδική εκπομπή του BBC, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος σε όλη την καριέρα του ήταν υπόδειγμα αθλητή και επαγγελματία, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως επί τέσσερις μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο του μαστού, έπινε κάθε βράδυ, όταν έβαζε τα παιδιά για ύπνο.

«Ημουν αλκοολικός. Έβαζα τα παιδιά για ύπνο και μετά κατέβαινα στο σαλόνι για να πιω. Κατηγορούσα τον εαυτό μου που έφυγε η Ρεμπέκα και όχι εγώ. Το πρωί όμως έπρεπε να σηκωθώ κανονικά και να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο», ανέφερε σε μια από τις δηλώσεις του, στο τρέιλερ της εκπομπής, η οποία θα παιχθεί στις 28 Μαρτίου.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίστηκε με την Ρεμπέκα το 2001, όταν ακόμη ήταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009.

Ο Φέρντιναντ ζει πλέον με τα τρία παιδιά του ηλικίας 10, 8 και 5 ετών. Αποκάλυψε πως στην αρχή ένιωθε πως ό,τι και αν έκανε γι' αυτά δεν θα ήταν ποτέ αρκετό, αφού δεν ήξερε ούτε πως να στρώνει τα κρεβάτια τους.

«Κάποτε έβλεπα τους ανθρώπους που επιχειρούσαν να αυτοκτονούσαν και ασκούσα κριτική. Τώρα πλέον μπορώ να κατανοήσω αυτούς που φτάνουν σε σκοτεινά μονοπάτια», παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

Όσο για το λόγο που δέχθηκε το γύρισμα μιας τέτοιας εκπομπής «Θέλω ο κόσμος να πάρει δύναμη μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Το να είσαι μπαμπάς και μαμά ταυτόχρονα δεν είναι εύκολο όμως είμαι σίγουρος πως και η Ρεμπέκα θα έδινε την έγκρισή της», τόνισε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίο Φέρντιναντ BBC εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ