Προπαγάνδα χωρίς τέλος: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Προπαγάνδα χωρίς τέλος: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα στρατιωτικό προπαγανδιστικό βίντεο στο οποίο ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο καταστρέφεται από βορειοκορεατικά πυρά έδωσε στη δημοσιότητα το καθεστώς της χώρας.

Το περίεργο αυτό βίντεο παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τα κρατικά Μέσα της χώρας και δεν αποτελεί παρά ένα προϊόν μοντάζ στο οποίο τα στρατεύματα του καθεστώτος γεμάτα ευτυχία καταστρέφουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και βομβαρδιστικά.

Προπαγάνδα χωρίς τέλος: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Προπαγάνδα χωρίς τέλος: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο βίντεο μία γυναικεία φωνή αναφέρει: ένα μαχαίρι θα καρφωθεί στο λαιμό του αεροπλανοφόρου, ενώ βομβαρδιστικό θα πέφτει από τον ουρανό αφού χτυπηθεί από μία βροχή πυρών».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, τα πλάνα του αεροπλανοφόρου προέρχονται από την άσκηση 'Foal Eagle' των ΗΠΑ με τη Νότια Κορέα που εξόργισαν το καθεστώς της Πιονγιάνγκ. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε τις ΗΠΑ ότι θα τις μετατρέψει σε στάχτες με τη χρήση πυρηνικών όπλων στην περίπτωση που εκείνες στοχεύσουν έστω και με μία σφαίρα προς τη Βόρεια Κορέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ