Κάνει την έκπληξη με Ρεμί Γκαρντ ο Ολυμπιακός - Φαβορί ο Γάλλος προπονητής - iefimerida.gr

Κάνει την έκπληξη με Ρεμί Γκαρντ ο Ολυμπιακός - Φαβορί ο Γάλλος προπονητής

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φιλίπ Μοντανιέ εμφανιζόταν ως πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο ένα άλλο γαλλικό όνομα φαίνεται πως προκρίνεται αυτή την στιγμή για τον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», επικαλείται πηγές από την Γαλλία και αναφέρει πως ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός, δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας, από την ημέρα που αποχώρησε από την Πρέμιερ Λιγκ και την Άστον Βίλα ενώ δημιούργησε το όνομά του στον πάγκο της Λιόν, για σχεδόν μια τριετία.

Όσο ο Ολυμπιακός θα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Γκαρντ, θα διατηρεί ανοιχτή γραμμή τόσο με τον Φιλίπ Μοντανιέ, στον οποίο φέρεται να έχει προταθεί συμβόλαιο για 1,5 χρόνο αλλά και με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Πάντως είναι εμφανές αυτή τη φορά πως γίνεται μια αλλαγή κατεύθυνσης και ίσως να μην προτιμηθεί προπονητής από την Ιβηρική, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεμι γκαρντ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ