Ζήτησε συγγνώμη ο Ανρί για το επεισόδιο με τον οπαδό της Άρσεναλ - iefimerida.gr

Ζήτησε συγγνώμη ο Ανρί για το επεισόδιο με τον οπαδό της Άρσεναλ

Τιερί Ανρί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τιερί Ανρί απολογήθηκε για το φραστικό επεισόδιο που είχε την Κυριακή με οπαδό της Άρσεναλ μετά το τέλος του αγώνα με την Σουόνσι, ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό.

«Ήμουν απογοητευμένος την Κυριακή και όχι μόνο για το αποτέλεσμα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού, επέμενα όλη η ομάδα να χειροκροτήσει τους οπαδούς της Άρσεναλ», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός στην εφημερίδα «The Sun» και πρόσθεσε:

«Όταν πήγα μπροστά από τους οπαδούς μας, δεν μπορούσα να καταλάβω την αποδοκιμασία που εισέπραττε η ομάδα από αυτούς. Ήθελα να πω σε έναν οπαδό πως θέλουμε την υποστήριξη και όχι την αποδοκιμασία τους. Το συναίσθημα ήταν σωστό, αλλά εκ των υστέρων θα μπορούσα να το είχα διατυπώσει καλύτερα. Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ζητήσω συγγνώμη από τον συγκεκριμένο οπαδό για τις εκφράσεις μου. Δεν είχα την πρόθεση να ήμουν απειλητικός απέναντί του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ