Οι αστυνομικοί πλησιάζουν τους καθοδηγητές των ομάδων καταστροφής και αφαίρεσης ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μεταφοράς - iefimerida.gr

Οι αστυνομικοί πλησιάζουν τους καθοδηγητές των ομάδων καταστροφής και αφαίρεσης ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εφαρμογή είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανθρώπων -ηθικών αυτουργών- που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στο κεντρικό «στρατηγείο» των καθοδηγητών, οι οποίοι είναι 3-4 άτομα ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κατευθύνουν τις ομάδες καταστροφής και αφαίρεσης ακυρωτικών μηχανημάτων.

Στόχος των αστυνομικών είναι να μπει άμεσα φρένο στους βανδαλισμούς, γι αυτό και θεωρούν πως η σύλληψη των καθοδηγητών θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στη συνέχιση αυτού του μπαράζ βανδαλισμών.

Ο υπουργός βλέπει οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα πίσω από τις επιθέσεις
Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης υποστηρίζει πως πίσω από τους βανδαλισμούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κρύβονται μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα. Ο υπουργός Μεταφορών είπε πως οι επιθέσεις συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων και άρχισαν όταν η κυβέρνηση αποφάσισε τη φύλαξη των χωρών όχι από ιδιωτικές εταιρείες αλλά από την αστυνομία. Επίσης ο κύριος Σπίρτζης μίλησε και για κυκλώματα που φτιάχνουν πλαστά εισιτήρια και πλήττονται από την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ