Σύσταση ειδικής επιτροπής για το project του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στο Γουδί - iefimerida.gr

Σύσταση ειδικής επιτροπής για το project του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στο Γουδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης της κυβέρνησης προ ημερών ότι το πλάνο αναφέρει χώρο στο Γουδί.

Πλέον απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα για να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες μέχρι να αρχίσει να υλοποιείται το μεγάλο έργο.

Το πρώτο βήμα που πρόκειται να γίνει άμεσα είναι η σύσταση ειδικής επιτροπής που θα ασχοληθεί με το πλάνο «Νέα Αθήνα» αλλά και πιο συγκεκριμένα με την κατασκευή του γηπέδου του «τριφυλλιού». Η συγκεκριμένη επιτροπή θα προέρχεται από 5 μέρη τα οποία δεν είναι άλλα από τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την Alpha Bank, την Περιφέρεια και την Πολιτεία.

Μέσα σε διάστημα 1-2 μηνών αναμένεται να γίνουν γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο επίσημων ανακοινώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ