Γιατί έγινα 3 φορές παρένθετη μητέρα: Μια γυναίκα εξηγεί - iefimerida.gr

Γιατί έγινα 3 φορές παρένθετη μητέρα: Μια γυναίκα εξηγεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις διάσημες σταρς όπως η Νικόλ Κίντμαν να επιλέγουν γυναίκες ως παρένθετες μητέρες για να κάνουν τη δική τους οικογένεια, το ερώτημα είναι: Θα μπορούσατε ποτέ εσείς να γεννήσετε το μωρό κάποιας φίλης σας ή ακόμα και κάποιας άγνωστης γυναίκας;

Μια γυναίκα μοιράζεται την ιστορία της και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να γίνει παρένθετη μητέρα στα 33 της χρόνια και παραδέχεται ότι αυτήν την πρακτική δεν τη μετάνιωσε ποτέ.

«Πιστεύω, ότι ο Θεός μας βάζει σε αυτόν τον κόσμο για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Μου αρέσει να προσφέρω τη βοήθεια μου με ότι έχω: Έχω δώσει ένα νεφρό μου σε ξάδελφο και έγινα μια δότρια ωαρίων το 1999. Και έτσι, όταν το 2006 άρχισα να μαθαίνω περισσότερα για την παρένθετη μητρότητα, ένιωσα ένα παρόμοιο «κάλεσμα». Φαινόταν σαν αν ήταν ο ιδανικός τρόπος για να βοηθήσω μια οικογένεια που έχει ανάγκη. Και ως μητέρα τεσσάρων παιδιών η ίδια, κατάλαβα τη βαθιά επιθυμία των γονέων να αποκτήσουν ένα παιδί. Στην αρχή ο σύζυγος μου αρνήθηκε και χρειάστηκα περίπου δύο χρόνια για να καταφέρω να τον πείσω και αυτό γιατί δεν καταλάβαινε τους διαφορετικούς τρόπους που μια γυναίκα μπορεί να γίνει παρένθετη μητέρα: η μια μέθοδος συνδέει βιολογικά το παιδί μαζί της και η άλλη όχι. Προσωπικά ήξερα ότι η πρώτη μέθοδος δεν μου ταίριαζε. Δεν θα μπορούσα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί το οποίο θα συνδέεται βιολογικά μαζί μου, αλλά δεν θα είχα τη δυνατότητα να το κρατήσω. Αφού συμφώνησε ο σύζυγος μου, το 2008 και στην ηλικία των 33 άρχισε το πρώτο μου «ταξίδι» ως παρένθετη μητέρα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα παρενθετη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ