Παππούς ξανά θα γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ -Ο γιος του Ερικ ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος - iefimerida.gr

Παππούς ξανά θα γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ -Ο γιος του Ερικ ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος

Φωτογραφία: AP/ Gerald Herbert
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνει η οικογένεια Τραμπ, καθώς ο Ερικ και η Λάρα Τραμπ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

«Η Λάρα και εγώ με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι θα προσθέσουμε ένα αγόρι στην ομάδα Τραμπ τον Σεπτέμβριο. Είναι μία εκπληκτική χρονιά, είμαστε ευλογημένοι!», έγραψε στο Twitter ο γιος του Αμερικανού προέδρου.

Αυτό θα είναι το ένατο εγγόνι του Ντόναλντ Τραμπ. Ηδη ο γιος του Ντόναλντ τζούνιορ έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του Βανέσα, ενώ η Ιβάνκα Τραμπ έχει τρία παιδιά με τον Τζάρεντ Κάσνερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μέλλουσα μητέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ενθουσιαστεί τόσο «που ανησυχούσαμε ότι θα το ξεφούρνιζε σε καμία συνέντευξη Τύπου», όπως είπε η Λάρα Τραμπ στο People.

.@LaraLeaTrump & I are excited to announce that we are adding a boy to #TeamTrump in September. It's been an amazing year. We are blessed! pic.twitter.com/ENrhdxdziA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Ερικ Τραμπ εγγόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ