Ποτάμι: Η κυβέρνηση που βλέπει τα Eurogroup να περνούν - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η κυβέρνηση που βλέπει τα Eurogroup να περνούν

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

«Από τον Νοέμβριο, στον Ιανουάριο... Και μετά στο Φεβρουάριο...Yστερα στο Μάρτιο και τώρα πάμε στον Απρίλιο και βλέπουμε...Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όσο περνάει ο καιρός. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να μας πουν τι έχουμε κερδίσει από την παράταση της αξιολόγησης. Αυτό που είναι προφανές σε όλους τους ανθρώπους της αγοράς είναι το κόστος που πληρώνουν καθημερινά. Οι εταίροι δεν βιάζονται, αλλά όσοι ασχολούνται με την πραγματική οικονομία καίγονται» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup ποτάμι κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ