Ενταση στη Βουλή: Η υφυπουργός Οικονομικών αποκάλεσε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή – Αντέδρασε ο Κασιδιάρης - iefimerida.gr

Ενταση στη Βουλή: Η υφυπουργός Οικονομικών αποκάλεσε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή – Αντέδρασε ο Κασιδιάρης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της υφυπουργού οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του Ηλία Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή με αφορμή τα προνόμια των βουλευτών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μεγάλο μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης είναι αφορολόγητο αλλά και σε άλλα προνόμια που παρέχονται από το Κοινοβούλιο απαιτώντας όπως είπε χαρακτηριστικά να καταργηθούν όλα τα προνόμια των βουλευτών και των κομμάτων. Οι δηλώσεις Κασιδιάρη προκάλεσαν την αντίδραση της υφυπουργού οικονομικών με αποτέλεσμα η κυρία Παπανάτσιου να του επιτεθεί λέγοντάς του: «Ξέρουμε όλοι ποια είναι η στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο κοινοβουλευτισμό. Οι ναζιστικοι χαιρετισμοί, οι σημαίες και οι στολές που χρησιμοποιείται παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας. Δεν έχετε επιχειρήματα, παρά μόνο λοστούς, είστε εγκληματική οργάνωση» είπε η υφυπουργός του ΣυΡιζΑ με αποτέλεσμα ο Ηλίας Κασιδιάρης να κατευθυνθεί προς το έδρανο της και να την αποκαλέσει αισχρή. « Είστε αισχρή, εγκληματική οργάνωση είναι η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ, η κυβέρνηση του μνημονίου»

Το επεισόδιο έλαβε τέλος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά από την παρέμβαση του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είπε στον Ηλία Κασιδιάρη» δώσατε το σόου σας φτάνει τώρα τέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ