Φλαμπουράρης: Τον Απρίλιο η τροπολογία για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Τον Απρίλιο η τροπολογία για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει με αγωνία εδώ και χρόνια πότε θα αρχίσουν επιτέλους τα έργα στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και ο Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος είναι αντίθετοι στα σχέδια της ΑΕΚ και πλέον τον λόγο παίρνει η κυβέρνηση που θα παρέμβει για να πάρει... μπρος το έργο.

Στο τουρνουά αλληλεγγύης που διεξάγεται στην Νέα Ιωνία (στο οποίο συμμετέχουν και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ), έδωσε το «παρών» και ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος δεσμεύτηκε πως μέσα σε ένα μήνα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

«Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων. Η ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και θα το χτίσει», τόνισε ο υπουργός στους παλαίμαχους και τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ