Formula 1: Επιστρέφει ο Μίκα Χάκινεν στην McLaren Honda - iefimerida.gr

Formula 1: Επιστρέφει ο Μίκα Χάκινεν στην McLaren Honda

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγάλος οδηγός της Formula 1 Μίκα Χάκινεν επιστρέφει.

Η επιστροφή του Φινλανδού οδηγού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την McLaren Honda. Στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει θα έχει στενή συνεργασία με τον νέο ισχυρό άνδρα της ομάδας, Zακ Μπράουν και το τμήμα marketing της βρετανικής ομάδας.

«Ανέκαθεν θεωρούσα τη McLaren το σπίτι μου στη Formula 1 και εξακολουθώ να έχω σε τεράστια θέση στην καρδιά μου όλους στην ομάδα. Φυσικά και τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για την ομάδα, αλλά πάντα πίστευα ότι είναι θέμα του "πότε" και όχι του "αν" η McLaren θα γίνει και πάλι καλή - και θέλω να παίξω το ρόλο μου βοηθώντας αυτό να συμβεί», δήλωσε ο 48χρονος ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 130 Grand Prix με τη McLaren από το 1993 έως και το 2001, σημειώνοντας 20 νίκες και κατακτώντας δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα οδηγών, το 1998 και το 1999.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χακινεν Formula 1 – F1 McLaren Honda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ