Λεφτά υπάρχουν... στην Κίνα - Αύξηση 35% στις πωλήσεις Mercedes - iefimerida.gr

Λεφτά υπάρχουν... στην Κίνα - Αύξηση 35% στις πωλήσεις Mercedes

Λεφτά υπάρχουν... στην Κίνα - Αύξηση 35% στις πωλήσεις Mercedes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση ρεκόρ στις πωλήσεις Mercedes στην Κίνα το 2011 ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG παρά την επιβράδυνση που σημειώθηκε στην μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο.

Η εταιρία πούλησε 198.520 αυτοκίνητα στην Κίνα το 2011, από 147.670 το 2010, ενώ οι περισσότερες πωλήσεις σημειώθηκαν τον Δεκέμβριο, όταν διέθεσε 23.230 οχήματα.

Παρόμοια, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen AG ανακοίνωσε αύξηση των πωλήσεών της στην Κίνα κατά 18%, στα 2,26 εκατ. αυτοκίνητα το 2011.

Ένας ελεγχόμενος από το κράτος φορέας της αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι συνολικές πωλήσεις αυτοκινήτων όλων των εταιριών στην Κίνα πέρυσι αυξήθηκαν μόλις 2,5%, στα 18,5 εκατ. οχήματα. Το 2010 είχε καταγραφεί αύξηση πωλήσεων 32%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα πωλήσεις Mercedes Volkswagen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ