Επιχείρηση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό – Ξεκίνησε η «παρέλαση» ονομάτων για τον πάγκο - iefimerida.gr

Επιχείρηση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό – Ξεκίνησε η «παρέλαση» ονομάτων για τον πάγκο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ήττα σε ντέρμπι στον 2ο γύρο προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Ολμπιακό, ο οποίος θα επιχειρήσει να ανασυνταχθεί ενόψει του τέλους της σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά και τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νέα ήττα σε ντέρμπι, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είχε προηγηθεί ο διασυρμός στην Τουρκία με σκορ 4-1 από την Μπεσίκτας, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League και γενικότερα μια περίοδος όπου η ομάδα δεν δείχνει στα καλύτερά της.

Μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο, την ομάδα ανέλαβε ο Βασίλης Βούζας ωστόσο αυτή την στιγμή δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσληψη τεχνικού ακόμη και πριν τη λήξη της σεζόν.

Οι αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και οι τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αποτελούν το τελευταίο κριτήριο της σεζόν, με τους παίκτες να δεσμεύονται μάλιστα στον κόσμο πως η εικόνα θα βελτιωθεί άμεσα.

Τα πρώτα ονόματα

Πάντως ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Ο Γάλλος Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος είχε συζητήσει και πέρυσι με την ΑΕΚ είναι αυτή την στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα ενώ ακούγεται και αυτό του Άιτορ Καράνκα, ο οποίος έχει εργαστεί και στην Μίντλεσμπρο.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται πάντως βέβαιο αυτή τη φορά πως θα υπάρξει επιλογή από την Ισπανία ή την Πορτογαλία, λύσεις που έχουν προτιμηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ