Φίλης: Δεν έχω κάνει δήλωση για πρόωρες εκλογές -Ολα θα συζητηθούν στην ώρα τους - iefimerida.gr

Φίλης: Δεν έχω κάνει δήλωση για πρόωρες εκλογές -Ολα θα συζητηθούν στην ώρα τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» που τον εμφανίζει να ζητά εκλογές εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση. Βιάζονται λοιπόν όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών.

»Οι εξελίξεις θα συζητηθούν στην ώρα τους, στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με κοινή αγωνία και ευθύνη για την πατρίδα και τους πολίτες θα ληφθούν οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό, δεν έχω κάνει καμιά δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών σε κανένα μέσο ενημέρωσης, όπως τεχνηέντως με εμφανίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Φίλης Εκλογές διάψευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ