Φορούν XL, είναι ακομπλεξάριστες και σέξι -Γυναίκες μιλούν για τα κιλά τους (που αγαπούν) - iefimerida.gr

Φορούν XL, είναι ακομπλεξάριστες και σέξι -Γυναίκες μιλούν για τα κιλά τους (που αγαπούν)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευτυχισμένη είναι η γυναίκα που αισθάνεται ωραία μέσα στο σώμα της!

Μπορεί τα περασμένα χρόνια στη βιομηχανία της μόδας να κυριαρχούσε το μότο «όσο πιο αδύνατη, τόσο πιο όμορφη και υγιής», όμως η μόδα του «σκίνι» σωματότυπου τείνει να περιοριστεί εδώ και καιρό.

Το xsmall και το small αντικαθίστανται από το large και το xlarge και αυτό γιατί οι γυναίκες μαθαίνουν να συμφιλιώνονται με την εικόνα τους, να αγκαλιάζουν τις ατέλειες τους και να αισθάνονται υπερήφανες για αυτό που είναι.

Οπως ακριβώς οι παρακάτω έξι plus sized Αμερικανίδες, που υποστηρίζουν δημόσια ότι οι ετικέτες με το μέγεθος των ρούχων δεν είναι τίποτα άλλο παρά ασήμαντοι αριθμοί.

Γεμάτες δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματα τους όταν το βάρος τους άρχισε να αυξάνεται, για τις συμβουλές που θα έδιναν στον εαυτό τους αν ήταν στην εφηβεία, αλλά και σε άλλες γυναίκες που «παλεύουν» με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες ρούχα XL.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ