Αντρας κατηγορείται για δολοφονική επίθεση με σφυρί σε δίδυμα ενός έτους - iefimerida.gr

Αντρας κατηγορείται για δολοφονική επίθεση με σφυρί σε δίδυμα ενός έτους

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άντρας συνελήφθη για δολοφονική επίθεση με σφυρί που αφαίρεσε την ζωή ενός αγοριού ενός έτους και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την δίδυμη αδερφή του, σε περιοχή του Βόρειο Λονδίνου.

Ο Bidhya Sagar Das συνελήφθη στο Hackney καθώς θεωρείται ένας από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας των δύο παιδιών. Ο άντρας αυτός φημολογείται πως ήταν εραστής της μητέρας των παιδιών. Ο δράστης κρατείτε σε ένα αστυνομικό κέντρο στο ανατολικό Λονδίνο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου για το γεγονός όπου και βρήκαν τα νεογνά σε τραγική κατάσταση σε ένα διαμέρισμα στην Wilberforce Road. Η αστυνομία έσπευσε να μεταφέρει τα παιδιά στο κοντινότερο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς το αγόρι έχασε την ζωή του. Από την άλλη πλευρά, το κορίτσι νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η έρευνα γίνεται υπό την ηγεσία του ντετέκτιβ Dave Whellams του τμήματος ανθρωποκτονιών και της διοίκησης εγκλημάτων.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρα ένα τραγικό γεγονός, όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί με την οικογένεια των δύο παιδιών. Παρ’όλες τις προσπάθειες των επαγγελματιών υγείας ένα αρσενικό βρέφος πέθανε κατά τις πρώτες ώρες της ημέρας. Παράλληλα, ένα θηλυκό βρέφος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και δέχεται εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη».

«Παρότι βρισκόμαστε στα πρώιμα στάδια της έρευνας, ένας άντρας έχει ήδη συλληφθεί. Θα ήθελα όμως να ακούσω από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία σχετικά μ'αυτήν την τραγική υπόθεση».

Η σύλληψη πάντως έγινε μετά από ανελέητο ανθρωποκυνηγητό οπού η αστυνομία ρώτησε το κοινό να την βοηθήσει να εντοπίσουν τον ύποπτο.

Μια αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, ονόματι Mihai Manea είπε στους δημοσιογράφους:

«Ακούσαμε έναν θόρυβο και πήγαμε στο δωμάτιο. Το αγόρι ήταν ήδη νεκρό. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο... Όταν είδα την αστυνομία τους είπα «Είναι απλώς Σάββατο βράδυ, μάλλον κάποιος θα είναι μεθυσμένος ή θα έγινε κάποιος καβγάς», δεν μπορούσα να φανταστώ ότι επρόκειτο για δολοφονία».

Και έπειτα προσέθεσε: «Ο φίλος μου πήγε πάνω στο διαμέρισμα και βρήκε τα παιδιά στο πάτωμα. Η κοπέλα του άντρα βρισκόταν στο μπάνιο, πιθανών να ήταν και κλειδωμένη εκεί μέσα. Όσο ήταν στο μπάνιο τα παιδιά της δέχτηκαν την επίθεση.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ