Χούτος σε Παπαδοπούλου: «Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα» - Πολλά τα νεύρα στους «Διάσημους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Χούτος σε Παπαδοπούλου: «Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα» - Πολλά τα νεύρα στους «Διάσημους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγώνισμα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor βρήκε νικητές τους «Μαχητές» και η γκρίνια στο στρατόπεδο των «Διάσημων» δεν έλειψε.

Οι τραυματισμοί, η κούραση αλλά και κάποια πηγαδάκια μεταξύ των παικτών, φαίνεται πως αποτέλεσαν την αφορμή για κάποια χτυπήματα στο στρατόπεδο των «Διάσημων».

Τα νεύρα ξεκίνησαν ανάμεσα στην Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το πρώτο φαβορί για τη νίκη στο Survivor.

Κατά την ετοιμασία του φαγητού, οι δυο τους είχαν μια έντονη συνομιλία, με την Βαλαβάνη να μην διστάζει να τα «χώσει» στον Ντάνο.

Αρκετά εκνευρισμένη ήταν όμως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα και με αφορμή αυτό ακριβώς ξέσπασε μια διαμάχη της με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Λίγο αργότερα μάλιστα, η Παπαδοπούλου άκουσε τον Λάμπρο Χούτο να της ζητά να σταματήσει να γκρινιάζει και να κάνει κάτι ώστε να αποφεύγει τους τραυματισμούς ενώ την ίδια θέση πήρε και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ