Απίστευτη γκάφα ποδοσφαιριστή: Ευχαρίστησε τη σύζυγο αλλά και την ερωμένη του, σε δηλώσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα ποδοσφαιριστή: Ευχαρίστησε τη σύζυγο αλλά και την ερωμένη του, σε δηλώσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει κάποια γκάφα μιλώντας έπειτα από μία αναμέτρηση. Αλλωστε, η κόπωση ή ο ενδεχόμενος ενθουσιασμός για ένα καλό αποτέλεσμα δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος.

Αυτό που έκανε όμως ο Μοχάμεντ Ανάς, δεν έχει προηγούμενο. Και, λογικά, θα πέρασε ένα δύσκολο βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι, καθώς κατάφερε να ευχαριστήσει τη σύζυγο αλλά και τη σύντροφό του, σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα!

Ο ποδοσφαιριστής της Free State Stars, στη Νότια Αφρική, έβαλε δύο γκολ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ajax Cape Town (2-2) και αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Πάνω στο ενθουσιασμό του όμως, ξέχασε τα βασικά.

«Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου. Τη σύζυγο και τη σύντροφό μου... Εννοώ τη σύζυγό μου, συγνώμη», είπε ο 22χρονος και έσπευσε να συμπληρώσει: «Συγνώμη. Σε αγαπώ τόσο πολύ, σε αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου», αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοχάμεντ Ανάς γκάφα ποδοσφαιριστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ