Θεοχαρόπουλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει με δυσβάσταχτα μέτρα όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει με δυσβάσταχτα μέτρα όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τέλος της άνοιξης εκτιμά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, όταν «θα μας έχουν τελειώσει τα χρήματα» και με δυσβάσταχτα μέτρα, όπως είπε.

«Η κυβέρνηση παίρνει το όσκαρ διαπραγματευτικής ανικανότητας. Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε ήδη κλείσει. Αν είχε κλείσει δεν θα παίρναμε τώρα σκληρά μέτρα. Ούτε τον Απρίλιο βλέπω να κλείνει η αξιολόγηση», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο κανάλι «Ε».

«Η διαπραγμάτευση θα κρατήσει ακόμα καιρό, με την αξιολόγηση να κλείνει στο τέλος της άνοιξης όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά με πολύ δυσβάσταχτα μέτρα», πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, εξαιτίας της κοινωνικής δυσαρέσκειας. «Είναι σταθερή η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών, δήλωσε: «στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε θετικοί σε εξεταστικές επιτροπές. Να γίνουν εξεταστικές επιτροπές για όλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ